Då var det dags igen då...

.... att tala om att jag forfarande finns!

Det händer så mycket runt omkring mig att jag inte hänger med. Jag vet inte när jag ska få tid till detta med bloggandet. Det är ju lite kul att hålla på samtidigt som det blir en "börda" då jag inte hinner skriva lika mycket längre. Kanske är det en prioriteringsfråga och just nu prioriterar jag annat här i livet. Som familjen och jobbet. Sedan är tiden slut liksom! :-) Nä, men det är ju så, när man sitter framför datorn hela dagarna på jobbet så är man inte så sugen att sätta sig då man är hemma. Då finns det så mycket annat man hellre vill göra. Och blogga på arbetstid - nä det går ju inte för sig! Inte nu.

Nu till veckan (v. 36) ska jag på kurs igen! Åker till Västerås 1½ dag. Sedan veckan efter är det stor kunddag för vårat kontor på torsdagen, så då blir det konferens hela dagen med middag på Briggen Gerda (Ja, på fartyget!) på kvällen.

Kanske skulle ta med mig datorn till Västerås?! Där kanske jag kan blogga lite, på hotellet på kvällen. Om inte annat kan jag ju chatta med maken! ;-) Hahaha, om han vet hur man gör vill säga! Får be Pluppan visa honom.

Nä nu är det kväller.....

Kram på er alla trogna (och otrogna)!

RSS 2.0