Vår- & sommarfint

Jag har varit superenergisk både igår och idag! Jag har storstädat nedervåningen. Dammsugit, torkat golv, putsat fönster, strukit gardiner och planterat om blommor! Det är bra att komma iväg och jobba lite..... man får en annan ork på nåt vis. Man är liksom uppe i varv och vill passa på. Nu kan man inte skjuta upp städningen till en annan dag lika lätt som när man bara går hemma!


  

Första veckan

Jaha, då har jag gjort min första vecka på sommarjobbet. Mjukstartade med bara 3 dagar och bara för upplärning. Men igår svarade jag själv så vad jag ska göra nästa vecka vet jag inte. Bara gå på sidan är ju skittråkigt..... men samtidigt kan jag ju inte "ta någons plats" heller.... Fast på fredag ska jag få jobba "på riktigt". Åtminstonne från kl. 12. Och så ska jag sitta själv sista timmen! Men det ska nog gå bra. Jag känner ju igen många namn av de som eftersöks.
Jag trivs i alla fall. Än så länge! *fniss*

Kramizar

Fint väder

Hmpf.... det var visst sagt att det skulle bli skitväder idag. Men av det har vi inget sett. Det har varit strålande sol och härligt! Så jag har fortsatt med städandet i trädgården och i förrådet idag. Nu är det sååå tjusigt där... Jag skulle vilja göra mer i trädgården men det är ju ett evighetsgöra.

Gräv lugnt!

Städdag...

image8
Phu.... jag är slut i fötterna nu. Det har varit städning på området där vi bor. Och jag har krattat, sopat, burit och haft mig sedan klockan 10 imorse! Nu önskar jag bara att ölen är tillräckligt kalla så man får ta sig en!! :-)
Men en del grannar är ju inte riktgit sluga... eller så är det just det de är?! De går ut redan 8:30 och krafsar lite på stora gräsmattan och då börjar ju resten av grannskapet få panik och så stressar man ut. När vi andra kommer ut vid 10-tiden, ja då sätter sig de tidiga och dricker kaffe. När de druckit ur så går de iväg och syns inte mer på städdagen! Att städa undan det de påbörjat, som de inte ens gjort ordentligt, ja det får ju vi andra göra!! Är det schysst eller???? Och så har vi ju de som aldrig någonsin har varit med och hjälpt till på en städdag. De är bara med då korvgrillningen har dragit igång!! De är ju värre ändå.

Så nu har jag fått gnälla av mig lite och nog känns det lite bättre efter det! *hihi*

Wow!

182487-6

Tänk vad jag kan.... Nu, efter mycket pill, så har jag nästan fått min bloggsida som jag vill ha den. Vad tycker ni? Jag trodde jag hade glömt allt vad HTML var. Men inte då - jag hittade ju vart jag skulle ändra. Fast det tog ju lite tid att komma på det förstås. Men jag gjorde det alldeles på egen hand och det känner jag mig väldigt nöjd med!

RSS 2.0