En snart 4-åring, någon?? Snälla?!!

Aaaaghhhgghh!!! Jag tror jag blir tokig (-are!!)! Minst 20 gånger sedan kl- 20:15 har jag hört : -Maaaammaaaa!!
Är det inte för att syrran är dum för att han inte får ligga i hennes säng, så är det för att han slagit huvudet, eller vill ha täcke, eller måste gå på toa, eller kan inte sova i sin säng, eller så måste han byta strumpor (ja, han vill absolut ha strumpor på sig när han sover - kalsonger och strumpor är hans nattklädsel!!!), eller så vill han inte ha nappen och snutten, för sedan tjata om jag måste komma upp och hämta det! Sedan var det dags att börja tjata om att han skulle ha tröja och byxor på sig också! Och så skulle jag komma upp med nallen för bara någon minut senare "passa nallen" (det är mycket sådant nu, att man ska passa saker åt honom. Förmodligen nåt han lärt sig från dagis). Men nu har det varit tyst i knappt fem minuter! Yes!! Han kanske äntligen ligger still och försöker sova! Det vore ju underbart för en stackars mamma som verkligen försöker kolla på den nya serien på TV4, Private Practice.

Låter bra?!

Såg att Alstom lagt ut tjänsten på Ams nu. De är tvugna att lägga ut tjänsten så, tydligen. Jag ringde herrn jag träffade i måndags för att fråga om jag nu måste söka tjänsten igen. Men nej det skulle jag inte behöva göra. Han passade på att berätta för mig att han hade betygssatt mig. Han hade gett mig tre plus +++, av tre möjliga!! Så fick han bestämma så skulle jag nog få tjänsten, men tyvärr hade han inte sista ordet. Han var dock säker på att jag skulle få komma till en andra intervju, då "fin-folket" från personalavdelningen kommer till Gävle! Skriv upp den 18/3 i kalendern, för då är det dags! Då får vi hoppas att personlarna tycker likadant! :-) Jag vill verkligen ha det där jobbet nu, känner jag! Det vore verkligen toppen.


Blogglöst

Igår var jag redo för slakt! Fy f*n vad trött jag var. Sov bara fyra timmar natten mot igår... så jag slocknade på soffan efter maten, med Junior i knäet. Sedan gick vi bara upp och lade oss i hans säng! Så det bidde inget bloggande igår. Och där jag jobbar denna vecka och nästa vecka kan jag inte blogga ifrån! Jag kan inte ens läsa andras bloggar!! Jo, de som är genom olika tidningar på nätet verkar funka. Det blir npg inte så mycket bloggande de närmaste dagarna är jag rädd för. Ska försöka få till åtminstonne något inlägg om dagen, efter jobbet. :-)


Äntligen tomt!

Mickis: Nu är den äntligen borta, frysen i hallen! Och lite annat som skulle iväg till återvinningen, bl.a. en gammal resåmadrass som stått i vårat sovrum på högkant i flera år! Nu är det så tomt överallt! Det ska bli såååå härligt att kunna få göra om hallen nu, nu när det finns plats. Så alla pengar jag tjänar nu kommer att gå åt till lite nytt och fräscht i hallen! Helst av allt skulle jag ju vilja rusta helt där.... men det blir väl ett sådant där långtidsprojekt det med.... Måste få ner portalen där först också. Hade de inte dragit in lite el i portalen hade jag nog kunnat riva den pronto, men jag vet ju inte vart jag ska göra av kablarna.... Måste nog kalla in våran "el-kille" på det. Så det kan kanske ta ett tag.


Jobb, jobb, jobb....

Mycket jobb är det nu är det för min del. Fast just här och nu är det ju lugnt. Det har inte varit mycket att göra nu på eftermiddagen/kvällen. Det är lite tråkigt tycker jag. Få se om det blir mer på Kornäs imorgon då. Det kan vara ganska lugnt där med. Måste komma ihåg att stryka mina arbetskläder bara, när jag kommer hem ikväll! Om jag hittar skjortorna vill säga! ;-D

Trött men glad

Det har gått bra på mina intervjuer idag. Det kändes bra i alla fall. För jag vet ju inte än om det gick bra eller inte! :-) Det beror ju på hur man ser det liksom.
OM det blir aktuellt i Hofors har jag stäplat min sista dag idag!! För nu ska jag jobba, på taxi imorgon, sedan blir det 1,5 vecka i växeln på Korsnäs. Måndagen den 11/3 vill de att den de anställer i Hofors ska börja. Det vore skoj att slippa stämpla mer. Nackdelen är restiden till och från, annars verkade det vara ett bra ställe. Superfina lokaler, trevligt folk, bra förmåner såsom friskvård te.x. med regelbunden massage på arbetstid! Lönen är okej med mina mått mätt! Jag är inte så krävande så...tyvärr kanske?! Har försökt leta på nätet på vad man bör tjäna idag. Det är skitsvårt att få tag i några bra sidor! De flesta, de fackliga, kräver ju att man är medlem och har login för att få tillgång just till löneläget. Hur ska man veta om det är så att man byter bransch? Den statistik jag hittat är ju ett par år gammal så den känns inte heller mycket till hjälp.

Företaget på Brynäs som jag var till idag på eftermiddagen frågade såklart om jag hade några lönekrav. Njae... jag vill inte gärna svara på den frågan.... eftersom jag för det första har noll koll på vad en administratör faktiskt tjänar, sedan är inte en hög lön något jag absolut måste ha. För mig är det viktigare att jag har en meningsfull sysselsättning, att jag gör något som jag verkligen gillar och känner att jag kan! Men visst vill jag, precis som alla andra tjäna pengar, självklart!! Men jag känner inget behov att "bli rik".

Myter

    Läser lite på nätet, för att fördriva lite tid. Hittade lite kul om sådant jag själv fick höra som barn och som jag faktsikt för vidare till mina egna barn. Och jag ljuger alltså för mina barn upptäckte jag! ;-)


  • Lögnen: Läs inte inte i mökret och sitt inte för nära TV:n, du förstör ögonen!
  • Sanningen: Det finns ingen forskning som stöder detta påstående. Däremot kan man bli trött i ögonen av att läsa i mörker samt titta på TV för nära, men det är inget som är farligt!

  • Lögnen: Ta på dig jacka och mössa så du inte blir förkyld!
  • Sanningen: Det finns ett visst samband mellan kallt väder och förkylning, men det är inte så enkelt att man blir sjuk bara för att man går ut utan jacka. Vanligaste orsaken till förkylningar är ju virus och dessa sprids bäst inomhus! 

  • Lögnen: Ät inte snö - du får mask i magen!
  • Sanningen: Mask överlever inte i snö, så mask kan man inte få, däremot kan man bli sjuk av de bakterier som finns i snön!


  • Dessa saker säger man ju till sina barn stup i kvarten och så sa min mamma till mig! Och våra barn kommer säkert att säga samma till sina barn en gång i framtiden! :-)

Middagsdags!

Mmmm.... Vad sägs om en fryst mikrad skink o ost-paj?! Nä, det var ingen hit! Ville egentligen ha Pasta Alfredo från Felix. Den är supergod!



uppdate:
Jag mendade såklart Findus!

Vilken tur

Ha, vad skönt, nu slipper jag ha ågren för att jag måste sitta inne för solen försvann! Men det är säkert fortfarande skönt i luften. Det är dock skittråkigt att sitta här alldels solo och bara vänta på att klockan ska bli 21!

Madrasserna

Det var någon som undrade varför man inte fick byta ouppackade madrasser på IKEA. Ja, jag vet faktiskt inte. Men så är det i alla fall. Och nu är inte madrassen ouppackad längre heller! Jag knölade ner de i sängarna ändå. Det funkar, men det är lite bökigt i överslafen då det ska bäddas. Det blir väldigt trångt att få runt lakanet. Men som sagt det funkar! Och inatt var det hostfritt!! Inte en enda gång hörde jag junior. Så inatt slapp jag torka hostspya från hallmattan! ;-) Pluppan klagade dock på att madrassen var för hård!


 
Kolla vad bra att man har folk som jobbat på IKEA som kan svara på knepiga frågor:

Ylva skrev:
Ikea har en sådan policy att madrasser inte byts pga ungefär samma grunder som att man inte får byta underkläder typ...

Vårkänslor!

Oh, vilket härligt vårväder!! Synd att jag var tvungen att åka och jobba bara. Skulle ha varit trevligt att få vara ute en stund i solskenet. Jag tror att Gävles bilister fått lite vårkänslor med, för jag svängde in till macken för att köpa lite "middag". Shit vilken kö det var där! Nästan alla köpte tvättbiljetter. Jag tror jag stod nästan en kvart i kö med mina frysta pajer. Det var inte kul när man hade en tid att passa. Blev lite småstressad... Men det gick ju bra, jag hann i tid till jobbet. Det ligger ju precis bredvid så....

Bye bye Brynäs??

Jaha, är detta slutet? Nu leder Frölunda med 3 mål mot Brynäs 2. Än är ju inte perioden slut, men det är inte långt kvar... Ja, vi kanske kan gå på hockey tillsammans nästa säsong, maken och jag! :-)

Vilket skit då!

Läste på IKEA's hemsida att jag inte får byta madrasser, fast de är ouppackade! Ja, ja, då får vi ju två reservmadrasser då. Jag får helt enkelt köpa två nya, mindre madrasser. Hmmmm.... att man inte kunde vara så smart att mäta innan! Vad irriterande! Ja, ja, är huvudet dumt får plånboken lida!!

1-0!!

WOW!! Nu gjorde Brynäs 1 mål, efter en knapp kvart eller nåt! Heja, heja! :-) Fast jag tror ju inte att det håller i sig...

Full fart

Hej o hå, idag har det varit att göra från det jag klev upp fram till nu. Först frukost då såklart, sedan for vi iväg till IKEA för att köpa nya madrasser till kidsen, då vi misstänker att de gamla är mögelangripna (de har varit i en sommarstuga tidigare) eftersom Junior får sådan hemsk hosta på nätterna, men bara då han ligger i sin säng! Så kom vi hem och jag packade upp den ena madrassen och skulle lägga i den i sängen. Då visar det sig att den såklart är för stor!! Vad jobbigt! Okej, började tänka att jag kanske skulle hinna åka tillbaka och byta den andra lite snabbt innan jobbet, bara jag slängt i mig lite korv innan. Men se då ringde min kära kusin och frågade om vägen hem till mig. De stod vid Gävle sjukhus (i helt fel ände av stan), så de kom förbi på en väldigt kort visit! Synd att de kom just idag, då jag skulle iväg och jobba. Det hade varit jättekul om vi hunnit fika och prata lite. Men nu hittar de ju förhoppningsvis och kommer förbi fler gånger! Så när jag ska hinna till IKEA igen, vettef*n.... kanske imorgon efter dansen? Eller före?? Annars får jag väl ta det på måndag då jag ändå passerar där på vägen hem från Hofors! Sedan när jag kom till jobbet så var det full huggning. Det är ju hemmamatch idag för de stackars Brynäsarna. Och det är visst över 7000 sålda biljetter idag.

Ett huvud, någon???

Please, kan någon ta över mitt värkande huvud?? Har haft ont i huvet HELA dagen. Jag orkar inte mer!

Poppis brud

Snacka om att jag är populär idag! När jag kom till jobbet blev jag först tillfrågad härifrån om jag kunde jobba på tisdag, vilket jag tackade ja till. Fem minuter senare ringer mobilen och så är det från portvakten, Korsnäs. De vill att jag jobbar hela nästa vecka samt veckan efter! Nu kan jag ju inte förrän tidigast på onsdag, så så får det bli! Alla timmar är bra! Så länge jag slipper stämpla är jag nöjd! "Riktiga" pengar är bättre!

Orkeslös

Fy för den lede vad trött jag var igår. Jag fattar inte varför. Men det var lite bökigt och så på jobbet ett tag. Vi brann till både jag och min kollega då vissa chaufförer betedde sig som...ja, jag finner inga ord! Vägrar tacka ja till en förbeställning bara för att han trodde att han inte skulle hinna i tid. Kunden ifråga skulle med tåg! Det fanns ingen annan bil ledig heller än just denna som tackade nej hela tiden! Trodde han kanske att det skulle gå fortare för en upptagen bil att komma till adressen?? Nä, vi blev lite smått vansinniga där ett tag! Men det löste sig till slut. Förhoppningsvis hann kunderna med tåget också.
Så den där irriterande känslan tog nog på krafterna kanske....
Sedan var det bara att stressa hem, slänga i sig lite käk och fara iväg till bordtennisen med Pluppan. När jag gick iväg med soporna, innan vi åkte, mötte jag en granne i huslängan mittemot oss som sa att våran garageport var öppen!! Vi nyttjar aldrig vårat garage, förutom att ha det som förråd. Så jag blev lite orolig att någon brytit sig in och stulit moppen som står där. Men den såg ut att vara kvar, även däcken såg jag. Tyvärr var jag lite för stressad för att kolla noggrannare, men som sagt det viktigaste verkade ju vara kvar i alla fall. Nu kommer man ju att kolla garaget flera gånger om dagen! Jag hörde att en utav våra grannar inte låser sitt garage ( vi har en sådan där garagelänga ) så de kan ju ha kommit in därifrån. De låser inte sitt garage för att låset kärvar då det är kallt! Vi måste få nya portar NU!! Styrelsen vill vänta  till 2010!! Fast vi har haft problem sedan långt tillbaka. Portarna är sneda och vinda, sprintar har lossnat, lås som kärvar och de är allmänt slitna. Men efter snart 28 år på nacken så är det förståeligt att de krånglar!! Husen i närområdet, de som är hyres, de har minsann fått nya garageportar redan!! Är inte det otroligt?
Men nu kom jag ju ifrån rubriken..... jag tror att trötteheten kom från allt stresande som blev. Så 20.45 låg jag i sängen!! Somnande väl strax efter nio... började titta på Criminal Minds på femman. Men somnade nog redan i första reklampausen! Jag borde därmed vara utvilad och pigg idag, vilket jag inte är! Skulle kunna sova ett par timmar till känns det som! Äh, in i duschen bara så piggnar jag nog på mig!

En riktigt bra start på dagen

Tidigt imorse ringde telefonen. Det var en herre från Alstom Power, han undrade om jag var intresserad av att komma till dom på en intervju på måndag! Självklart sa jag, men det måste bli på eftermiddagen isåfall eftersom jag ska iväg till hofors på en intervju på morgonen. Så klockan fyra ska jag träffa den här karln för ett jobb som sekreterare/administratör. Även han hade läst mitt CV på Ams hemsida! Det börjar röra på sig! Snart lossnar det, det är jag helt övertygad om. Snart har jag ett nytt jobb! Det måste bara vara så.


Butikskontollant?!

Var till AF idag direkt efter jag lämnat Junior på dagis. Skulle dit för att skriva en ny handlingsplan. Tänkte att det säkert skulle ta en evighet, vilket det brukar göra. Men idag gick det fort! Det tog bara en dryg kvart, så jag fick ju gott om tid på mig innan det var dags att fara till jobbet. Jag hade ingen lust att åka hem emellan. Det var ju inte så långt kvar till klockan var 11. Åkte då först till Ica Maxi och köpte lite lunch att ta med till jobbet. Hittade även lite gympakläder åt Pluppan på rea. När jag gått igenom Ica, så var det fortfarande långt kvar till det var dags... Så då åkte jag till ÖoB för att fördriva lite tid. Väl där tog jag ingen korg eftersom jag inte planerat att köpa nåt. Tänkte bara strosa omkring ocgh fördriva tiden. Jag gick där i godan ro, sådär som man gör när man bara kikar lite. Jag passerar ett äldre par som kollar på vaxdukar, de tittar upp och damen säger till mannen: - Det där är nog en sådan där kontrollant. Mannen svarar: -Ja, säkert!

Jag blev lite full i fniss. Tyvärr fann jag mig inte och gav de någon kommentar. Det borde jag ju ha gjort så klart! :-)

Snart så....kanske....

Grattis säger jag till min kära Pennie! Hon har fått ett extrajobb! Hon börjar på Mc Donald's nästa vecka. Fine, inget drömjobb kanske, men hon kommer ju närmare sitt mål att kunna flytta hemifrån i alla fall! Hon kan väl kanske inte flytta på en gång men vem vet vad som händer i sommar?! Då kanske hon dessutom har fått ett roligare och bättre jobb? Jag håller i alla fall tummarna för henne. Jag vet ju hur gärna de vill ha ett eget bo, de små liven! Jag förstår att de tycker att det är jobbigt att hoppa omkring och bo på flera ställen så som de gör nu. Pennie varannan vecka här och varannan hemma hos sin pappa, sedan Robin som har det likadant. Och så är de hos varandra typ mest hela tiden. Ja, det blir ett himla farande överallt för dom. Men snart, snart så ska ni få även min tillåtelse! Sedan ska bara en pappa övertalas..... men det ska nog gå bra. Bara ungdomarna har slutat skolan och sett till att det kommer in pengar för dom så, då kan vi inte säga emot längre! Men så länge ni går i skolan, dvs. några futtiga månader till så får ni stå ut med att ha det så här. Jag lovar att det snart blir bättre! Jag älskar ju er och vill bara att ni ska klara er själva den dagen ni verkligen flyttar!

Puss på er mina ungdommar (även om bara en av er är min!).

/mamsen

Jag = Kräfta!

Haha... Var och solade igår. Idag är jag kräftröd kan jag tala om! :-) Men jag känner mig ändå lite fräschare. Jag är hellre lite röd än det jag var innan. Dvs. blekblå!! :-) Ni vet sådär bleka som bara vi rödhåriga lyckas bli! Och för den delen är jag nu bara sådär röd som rödhråiga lyckas bli! *fniss*

Anställningsintervju!

Då var det dags för en intervju igen! Helt otippat dock, för det är till en tjänst jag inte sökt! Företaget i fråga hade hittat mitt CV på Ams hemsida och trodde att jag skulle kunna passa. Så på måndag klockan tio är det dags. Tyvärr kommer det att bli en lång resa om det nu blir aktuellt med anställning där. Det är i Hofors! En enkel resa på ca 6,4 mil. Men det ska nog funka det med..... Ja, nu ska jag inte ta ut något i förskott här, men , men..... man kan ju inte låta bli att låta tankarna vandra iväg! :-)
Jaha, då ska jag söka upp lite referenser igen då bara....

Lite utlovade bilder kanske?

Ja, jag har ju lovat att lägga upp bilderna jag knäppte då det var så härligt vinterväder för någon vecka sedan. Här kommer ett smakprov!

     

Bilden längst till höger är knäppt från våran altan, så det är alltså våran baksida ni ser där.
Synd att det inte är lika fint idag. Solen skiner visserligen, men snön är nu borta sedan några dagar tillbaka.

Madeleine?

Åh, eftersom jag är en nyfiken människa kan jag inte låta bli att undra vem du är.... De flesta som läser min blogg har jag koll på. De jag inte redan känner har ju egna bloggar som de gärna länkar till så jag kan stilla min nyfikenhet på det viset. Men vem är du?? *fniss* Jag gillar verkligen att ni lämnar kommentarer i bloggen, men jag blir ju såååååå nyfiken på vem människan bakom är. Så Madeleine, vem är du? Hur hittade du hit?

Tack alla som läser och kommenterar! Jag gillar er skarpt! *ler*

killen är fyra år

Ja, jäklar. Han är alltså lika gammal som min son!! Hur sjukt är inte det? Nog för att min son är en framåt kille, men någon trummis tror jag inte att han är! Däremot är det nog en lite bollirare i honom och syrran hans!


Naturbegåvning?!

Shit alltså! Denna länk fick jag i mailen. Snacka om duktig kille. Jag kände bara att jag måste dela med mig!

Uppe med tuppen

Hej hopp! Ja, klockan är 6:35 och jag sitter vid datorn redan! Har varit vaken sedan 4 då Junior kom in och lade sig i våran säng. När klockan var 5:40 och jag fortfarande inte ahde somnat om så kände jag att jag lika gärna kunde kliva upp. Nu ska jag strax göra lite frukost till Pluppan och gå upp och väcka henne. Sedan blir det väckning av resten av familjen! Varför ska de få sova när inte jag kan? *fniss* Idag verkar i allafall huvudvärken vara borta. Jag har haft ont i huvudet hela helgen. Skitjobbigt och tråkigt. Inte minst för barnen. Jag har ju inte orkat gjort något roligt med dom. Det var nog så jobbigt att ta sig till dansen igår.

Nä nu är det frulledags! See U all later?!

Fredagsklippet

I våran närbutik har de något som kallas för Fredagsklippet. Det är en vara som man får rabatt på på fredagarna. Man måste under veckan ha handlat för minst hundra kronor vid ett och samma tillfälle för att få en fredagsklippskupong. På de här kupongerna kan det vara allt möjligt bra. det kan vara godispåsar för en tia eller en pizza för tjugo. Igår var det Pringles för en tia! Och jag är ju såld på Pringles. Tror jag har skapat mig ett beroende. Så jag var väldigt sugen på att utnyttja kupongen denna gång. Det glöms oftast bort andra fredagar. Efter gårdagens tur nere på stan så var jag inget sugen på att gå på affären i kylan. Men så fort maken kom hem efter jobbet så var jag på honom och frågade om han behövde nåt från affären..... Så en kvart innan affären stängde slängde jag mig  i bilen och for iväg så jag kunde köpa mig tre hela rör med Pringles Sourcream & Union!!! Maken började såklart asgarva då han kom på varför jag absolut ville till affären! Nu har jag dock lite Pringles ett tag... ett par dagar eller så iallafall! .-)

image58image58image58image58image58image58

Ett lik i köket

De senaste dagarna har jag ju inte kunnat blogga riktigt som jag velat så jag har ju missat att rapportera om veckans stora händelse!

I måndags kände jag en skum lukt i köket. Vi hade ätit ost och kex under helgen så jag tänkte att det säkert tappats en liten bit mögelost på golvet. Så jag röjde undan disken och gjorde fint på diskbänken. Dammsög och torkade golvet. Men lukten ville inte försvinna. Jag kollade Snövits bur och kände att det luktade lite där. Tänkte att jag skulle byta spån och så åt henne så skulle det nog bli bra. Jag plockade ner buren på diskbänken och började röja. När jag skulle öppna hennes lilla boplats slog stanken emot mig!! Där låg hon, stackarn, alldeles död!!
Pluppan hade ju redan hunnit till skolan så hon visste ju inte vad som hänt med hennes hamster. Det gällde att tänka smart..... så jag stoppade helt sonika ner Snövit i en tätslutande ask och stoppade henne i frysen! Ifall det var någon som ville ha en begravning när vädret tillåter lite grävande i marken!

Pluppan blev ju såklart helt förstörd då hon veta vad som hänt! Men nu har vi en söt liten Musse istället! Och jag måste erkänna att han verkar mycket mysigare än Snövit! Dels är han ju lite mulligare, eftersom han är en "vanlig" dvärghamster och så är han lite mer vaken även på dagtid! Jättesöt är han! :-)

Angående gårdagen

Vi är ju inte några firare så där. Det är väldigt sällan vi firar något öht. Barnens födelsedagar, jämna födelsedagar samt jul är väl det vi firar mest. Så gårdagen var inget undantag i firandeväg..... trodde jag i alla fall. För jag fick ju den fina dikten som present. Men det var inte allt! Han hade även planerat en överraskning till, som jag tyvärr råkade förstöra lite då jag kom hem tidigare än planerat. Det blev räkmackor och fina skumpan!! :-) Ja, han är bra mysig ibland min käre man.
Jag frågade honom hur lång tid han tagit på sig att skriva dikten. Det hade bara tagit honom 20 minuter!! Otroligt! Det är dock inte första gången han skriver så där fina dikter till mig. Men det var länge sedan nu! :-D Det var mer sådant när vi precis hade träffats! Men efter över 15 år ihop så blir det inte lika mycket. Man glider liksom in i en vardag som många gånger är skittråkig rent ut sagt. Men så kommer de här ljusglimtarna ibland som gör äktenskapet värt att kämpa för ett tag till! :-)

*kram*

En dikt av min käre make

Det här fick jag då jag kom hem från jobbet nu ikväll:

Till Mia


Denna vers är till min fru Mia

som på min skala är en perfekt tia.


Från Stockholmsbrud till lantlig gävlebo

hittade hon till slut en kille och slog sig till ro.


Vi gifte oss i en kyrka av snö och is

just då var det vårat eget paradis.


Med ringar på fingret ville vi gärna ha lite smått

men det verkade vara större chans att bli miljonär på en enda lott.


Efter mången ställning och femhundra pök

åkte vi till Falun och lyckades på vårt första försök.


Så fick vi då i november ett kärleksbarn

pappa satt på bb och grät, stora karln.


Alexandra fick hon heta vår lilla tjej

sedan skred vi vidare mot nästa grej.


Högst på önskelistan stod då en liten kille

det gick dock inte riktigt som vi ville.


Till slut fick vi avbryta för att inte själva ta skada

då kom han som en skänk från ovan , vår lilla "Ada".


Så vad vore mitt liv utan Jennifer,Alexandra,Adam och Mia

om det överlåter jag åt andra att sia.


För med tre barn och en fru som är det vackraste jag sett

finner jag mitt liv idag helt komplett.


Jag vill på detta sätt Mia hylla

och att mitt liv du alltid skall förgylla.


Hoppas att jag med dessa ord dig muntrat upp

för som reservplan klär jag ut mig till mupp.


Jag älskar dig


Maken 2008-02-14



Är han inte för go´ så säg?!

I LOVE YOU TOO

JiiiHA!

Äntligen kan jag blogga hemifrån utan att behöva riskera att datorn startar om! Nu har vi ny dator hemma!!

hemgång soon

Otroligt men sant! Jag får gå hem strax. Och inte är jag så trött heller. Trodde att jag skulle vara helt slut nu. Kände mig lite trött vid halv åtta-tiden men det gick tydligen över.

image123
Jag borde ju se ut nåt i den här stilen kan man tycka! *fniss*

Velvet

Shit, vad snabbt det kommer upp på internet egentligen. Men detta var ju helt klart den bästa låten igår. Det går inte att komma ifrån. Och läser man kommentarerna på YouTube så fattar man att man inte är ensam om att tycka det! :-)

Se och hör Michaela!

Detta är en helt underbar tjej jag känner (mamma hennes är oxå underbar! *fniss*). Tänk att jag fann henne på YouTube. Coolt!



Ha, ha, såg ni att jag fick till en färgmatchning också. Man börjar ju bli riktigt haj på det här nu! :-)

Vet ni vad?!

Yes!! Yes!! Mina böner har blivit hörsammade! Ny bärbar dator är på inköpslistan!! Förhoppningsvis redan till slutet på denna månad! Men den ska bara vara för mig och maken! Den andra dator, den gamla, får en totalrenovering och får duga åt barnen som studie-, spel- och lekdator.  Oh, det ska bli såååå härligt! Fast helst av allt skulle jag ju vilja ha en alldeles egen, en som är bara min! Men man kan ju inte få allt. Jag får väl önska mig en vid ett senare tillfälle.... ;-)

En av de bästa låtarna NU

Den här ju bara så skön.......



Han kan han den där Timbaland! :-)

Melodifestivalen - vilket skit!

Nä, nu slutar jag kolla på deltävlingarna! Den enda låten som i mina (och makens) öron var något var ju Velvets och så gick hon inte ens vidare!! Jag sa på en gång att om inte hon går vidare, så slutar jag titta. Det är ju meningslöst om det bara är skit som går vidare i alla fall. Christer Sjögren - I love Europe - vad var det??? HUR kan en sådan låt bara få vidare direkt till finalen?? Jag fattar inte det. Amy Diamond var väl helt okej, men inte den bästa låten. Velvet var ju klart bäst! Och Sussie Tapper vad var det?? Nä, jag är jättebesviken. Skittråkigt rent ut sagt!

Konstig helg

Ja, den här helgen har varit hemskt knepig. Sovit har jag knappt gjort alls. Natten till idag sov jag ingenting!! Halv åtta imorse gick jag upp och lade mig för att försöka få lite sömn innan det var dags att hämta Pluppan som sovit borta. Det var ju dans idag. Så knappt två timmar fick jag sova. Fast jag käner mig pigg ändå. Borde ju känna mig som ett slakt, men ICKE! Det kommer väl ikväll, eller imorgonbitti!! Nu sitter jag i alla fall på jobbet. Det är lugnt och jag vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med. Längtar till Tina kommer, så jag får lite sällis! ;-)

Hmm... kanske ska kolla om disken har torkat nu.... Det är ju något att göra i alla fall! :-D

Äntligen!

Äntligen i dubbel bemärkelse!

1 - Jag får åka hem och sova nu!!
2 - Blogg.se har systemunderhållit färdigt så jag kan blogga igen! (fast jag orkar ju inte nu. hade ju velat gjort det tidigare inatt)

Nu åker jag hem!!


*ZZZzzzz*

aaahhh...

vad trött jag blir på det här! Nu kommer jag visst inte in på någon blogg på blogg.se....... Vet inte om det beror på nätverket här på jobbet eller om det är något annat fel. Jag är ju fortfarande inloggad här så... Ja, jag vet inte vad det är för fel
Jag vill ju snoka runt på andras sidor ju nu.... :-)

Lite strul

Ah, det får man väl räkna med att det händer förr eller senare, men systemet hängde sig lite här på jobbet idag. Precis när det var som mest att göra såklart. Inte för att det var MYCKET, men det var att göra och jag höll samtidigt på att slutföra det sista på dagvården. Självklart skulle det strula då. Och inte visste jag hur jag skulle få ordning på det heller. Jag såg värsta senariot framför mig - att jag skulle bli tvungen att sända manuellt! Visst skulle det funka, jag har ju gjort det förr, men inte här. Deras zoner heter ju inte lika och är inte exakt lika indelade heller. Sedan vet jag inte riktigt hur de ropar om det inte är i centrumzonerna. Det har vi inte gått igenom än. Fast det hade säkert löst sig det med. I allra värsta fall hade väl alla bilar fått utgå härifrån växeln bara! :-) Som sagt DET hade ordnat sig. Nu fick jag hjälp och systemet är igång och verkar funka som det ska, hittills. Tack Tina!! :-)

Nu är det hur lugnt som helst..... och tröttheten börjar komma smygande. Jag sov aldrig nåt mer på eftermiddagen. Det börjar väl kännas lite nu. :-/ Och så ska jag åka buss hem sedan, när jag slutar. Hur lockande låter det på en skala? Hade ju varit skönt om jag haft bilen. Jag kanske ångrar mig och tar en "bulle" hem ändå..... det beror väl på hur trött jag är klockan 06:00!!

Nu ska jag nog starta diskmaskinen tror jag.... den som de snälla chaufförerna tömde och fyllde på nytt åt mig tidigare ikväll. Det var snällt av dom! :-) Tackar, tackar!

Godmorgon!

Jeezuz! Det måste vara nåt galet med mig! Var så oförskämt pigg när jag kom hem imorse. Gjorde frukost åt hela familjen. Kom i säng vid 7:30, men fortfarande kände jag mig pigg. Fast jag somnade visst ganska fort ändå. Måste ha somnat senast 7:45. Men jag är vaken nu!! 12:16 klev jag upp - superpigg! Nää, super var kanske att ta i men tillräckligt pigg för att inte kunna somna om iaf. Det kommer att slå tillbaka, det är jag övertygad om. Men jag får väl ta en stödvila senare i eftermiddag/kväll om det finns tid!

Nu ska jag fixa mig lite kaffe och kanske lite fil & flingor!


Snart...mycket snart...

...är det nattinatti! Eller godmorgon för er kanske?! :-D Fast jag är väldigt pigg nu... jag vet inte hur lätt det blir att somna. Jag får väl äta lite frulle och vänta på att övriga familjen vaknar till liv innan. Måste påminna Maken om att ändra tiderna på fritids/dagis, så jag får sova lite längre!

*NattiNatti*

Men hallå

Stackars oss gävlebor som har en sådan här boende här!! Helt sjukt! Att man missade det på Text-TV:n!  Det var ju tur att han åkte till Stockholm för att "sälja sin korv" ialla fall.

Mera bra dock!

Det är bra 2,5 timme kvar av min första natt!! Nu har jag bara två nätter kvar... Tiden har faktiskt gått fort inatt. Ja, det är inte slut än förstås.... Men jag känner mig pigg så jag tror det ska gå bra resten av tiden.

Det känns även som det blir en bra lönemånad för mig den här gången, mycket tack vare dessa nätter jag fick! DET KÄNNS BRA!! :-) Otroligt bra faktsikt! (Vad ska jag shoppa loss på då tro?! *fniss*)

Mindre bra....

Hmmm..... Det borde kanske ha varit en bilgrupp ute till 03 inatt. Det blev lite körigt mellan 02:10 och 03:15 ca. Det var många som tackade nej då det var upp emot 30 min väntetid!

Polispådrag!

Spännande! Polisen står utanför, på parkeringen. Det är visst två minibussar som står och går, eller ja, den ena har motorn igång, men ingen syntes till inne i bilen. I den andra låg det någon och sov i framsätet. 2 polisbilar står det där nu. Shit vad man skulle vilja vara "en fluga på väggen" där nu! Här inne hör man ju inte vad som händer... Jag vill ju veta! De går runt med ficklampor runt bilarna....

Skumt samtal igen

Hahaha.... Det ringde en karl tidigare ikväll och frågade om han kommit till Gävle Taxi.
-Ja, svarade jag såklart.
-Jaha, hur mycket väger en schöscheda?
-Va??
-Ja, hur mycket väger en schnööschedja?
-En snökedja?
-Aaa
-Inte den blekaste...
-Skit....Klick! (Han la på!)

NEEEEJ!

Shit!! Jag kom nyss på att jag missade 1:a avsnittet för säsongen av House! Skit, skit, skit! Hmm... förhoppningsvis var det ett avsnitt jag sett på Canal+ redan. (Man kan ju alltid hoppas!)

image122

Kass dator

Och kass mage har gjort mig lite dålig på att uppdatera! Men tack alla trogna läsare! Jag ser nog att ni varit in och kollat mig! ;-)

Kram på er!

Hjälp!

Ja, hittills har det nog gått bra! Jag tror inte att jag gjort några fel i alla fall. Det visar sig väl... Det är ju min första natt själv i växeln. Skolkörningarna och dagvården har jag gjort. Jag har fixat bilschemat och lagt in rotpassen. Och jag tror att allt är rätt! :-)

Skulle ju egentligen ha jobbat igår natt med, men se då låg jag hemma och mådde mindre bra! Vet inte om det var magsjuka direkt, men jag var himlns kass i kistan! Nu är jag dock mycket bättre. Känner inte av något alls.

Just det skulle ju ha fixat in lite foton oxå... Ja, vi får väl se hur det blir med det. Datorn hemma är inte riktigt frisk tror vi. Nåt skit är det med den....

Ha det!

Fredagsfräckis

Den här var så bra så jag kunde inte låta bli....



Tre damer satt och pratade över en kopp kaffe.
 - När jag suger av Sture då är hans pungkulor alldeles iskalla efter
 sa Stina.
 - Samma för mej sa Lisa, Stigs pungkulor är oxså iskalla.
 -Usch så Ni pratar sa Anna, jag skulle aldrig göra det med min Kalle.
 
 - Det måste Du göra för att hålla din man på gott humör och vara en
 bra hustru, kvittra de andra två.
 - Några dagar gick, och de satt åter med en kopp kaffe, Anna hade då
 fått en "smaskig" blåtira,
 Hur har detta gått till? Undrade Stina.
 - Jo jag gjorde som Ni sa, gav min man en avsugning, då upptäckte jag
 att hans pungkulor var alldeles varma, märkligt sa jag till honom,
 både Stigs och Stures är ju iskalla...

Hua

På måndag ska jag göra mitt första nattpass (då jag sitter själv) här på taxi. Ja, jag tror ju inte att det ska vara några problem direkt men det är alltid nervöst första gången man ska göra något så där. Jag har ju jobbat nätter förr, på det andra bolaget, så principen är ju densamma. Det är bara lite andra program och så här. Ah, det löser sig alltid. Jag får väl skriva en massa lappar i värsta fall, till Tina! :-)

So long - långkalsong

RSS 2.0