Snart är det fredag (Jag hittade inlägget som försvann!!)

Yiippiii!!!
  image25                                                                  
En barnfri natt att se fram emot! Jag o maken checkar in här på Jöns-Andersgården på fredag kl. 15:00. Vi ska sedan vidare till ett annat ställe som ännu inte är officielt för min man, då denna tripp är en del av min 40-årspresent till honom.

Jag återkommer med mer detaljer när vi varit där!:-)

Oohh, vad jag längtar!

Ha en bra afton.....

.... nä, jag orkar inte göra om inlägget som försvann! Inte nu i alla fall. För nu ska jag natta mig själv. Det har börjat svida i mina stackars ögon. Och käkarna riskerar att gå ur led! ;-)

God natt på er alla!

Nu då

Nu är barnen nattade och jag kan i lugn och ro återgå till mitt bloggande igen!
Fast egentligen borde nog jag med nattas snart. Jag är skittrött. Varför vet jag faktiskt inte, för jag har sovit bra de senaste nätterna. Men vi har lite dålig luft på jobbet - det kan ju kanske ha nåt med saken att göra. Sedan var jag in till stan med kidsen efter att jag plockat upp på dagis o fritids och det mina vänner, det är ingen hit när alla är trötta. Det kan jag lova. Så det bidde inga jackor som det var tänkt. Vi hittade inga som dög. Eller jag såg en till Pluppan, men 1000 spänn var inte vad jag hade tänkt ge för en höstjacka till "snart-sju"-åring!!
 

 Men snygg är den ju förstås

Jag får åka iväg nästa vecka igen - utan barn. Det är lättast så. Jag åker hellre fram och tillbaka och byter storlekar än att ha två gnällisar med mig. Och är det som idag, alldeles efter lön och skolstart, en himlans massa folk överallt - ja, då kan man ju bli tokig för mindre!!
Och varför är det jämt så trångt inne i affärerna?? Det är ju stört omöjligt att gå med barnvagnen. Då har vi ändå en ganska liten vagn. Nä, fram för bredare gångar i butikerna!!!

Aaahhg!!!!!!!!!

Skitgrejer!!!!
Jag som hade lagt ner lite tid på ett inlägg och så bara försvinner det innan jag lagt upp det! Åååhh, vad irriterande. Och ännu mer irriterande blir det bara för att jag numer har tagit för vana att alltid spara som "utkast" medan jag håller på, just bara för att det inte SKA försvinna. (Ja, som ni kanske fattar så har jag råkat ut för detta tidigare och trodde ju att jag var vis av erfarenheten.... Men NÄHÄ inte nu då inte!!)

Man kan ju bli tokig för mindre liksom....

Ja, ja, det är bara att ta nya tag! ;-)

Gör det sedan, när natten är barnade!

*fniss* Jag skrev visst lite fel oxå... Jag menade så klart när barnen är nattade!!

Cool utmaning!

Tja, jag måste ju bara hänga på detta!! Och eftersom jag inte uppdaterat mig på evigheter så kan ju detta ses som en sorts update om vem jag är! :-)

Jag såg länken hos Katerina som i sin tur läst och svarat på frågorna från denna kille: Mats Strandberg. Gör det du med vet jag! Hur kul som helst.

(REGLERNA: Svara på de 12 frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar. Ta den FÖRSTA användbara bilden som dyker upp. Använd den som "svar". )

1: Vilket år är du född?

image12


2. Hur definierar du din sexuella läggning?

image13



3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?

image14


4. Och din sämsta?

image16



5. Vad söker du hos en partner?

image17



6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse (förnamnet)?

image18



7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?

image19



8. Vilken kändis är hetast enligt dig?

image20



9. Vad gör dig avtänd?

image21



10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med (förnamnet)?

image22



11. Vilket kroppsdel, förutom munnen, gillar du mest att kyssa på en kärlekspartner?

image23



12. Ett kärlekspar på film eller tv som du gillar?

image24



P.S. Ta och gör detta när du har gott om tid och lust, för det tar sin lilla tid! ;-)

Sommaren är över??!!

Jaha, då har jag snart gjort min sista vecka på sommarjobbet.... Det har varit en bra sommar på det sättet. Jag har haft ett jobb jag trivts med och sommaren har inte visat sig från sin allra bästa sida i år! Det har ju varit lite synd om de som har haft semester, men jag har inte klagat direkt! :-) Nu ska jag vara "ledig" i september som det verkar - om jag inte får något nytt trevlig jobb vill säga. Blir det inget nytt jobb innan 1:a oktober så är jag välkommen tillbaka till "sommarjobbet" för ett 4-veckorsvik.Det ser jag fram emot! :-)
Och innan dess hinner jag förhoppningsvis med allt jag måste ha hunnit innan.... heheeh.... Ja, alla dessa måsten.....ni vet vad jag menar.

Och så har jag fått en ny inspirationskälla : Katerina Janouch

image15


Åh, vad hon är toppen! Jag diggar henne skarpt! Jag kan inte låta bli att tycka om henne helt enkelt. Hon är ju som alla andra och visar det dessutom. Ja, hon är............ bara helt underbar.....!!!

"Keep up the good work, darling!"

Så nu jädrans ska här bloggas - ialla fall i september så jag förmodligen kommer att häcka framför datorn mest hela dagarna, sökandes en massa jobb! ;-) 

See you all soon!

RSS 2.0