Med en doft av nybakt bröd

Mmmmm..... här doftar det nybakt bröd. Tekakor för att vara exakt! När jag kom till dagis för att hämta Junior idag så luktade det så gott. De hade bakat tekakor. Det gjorde mig så sugen på att baka egna tekakor. Sagt och gjort. När båda "småbarnen" var hemma drog vi igång. Så vi har ju nybakat bröd som de gjort själva (ja, med viss assistans av mamsen så klart - degen fick jag ju knåda ihop) Och när vi ändå var i farten blev det en sockekaka också.

Mums, mums......

Dubbelavsnitt av CSI

..... då kan jag ju inte gå och lägga mig tidigt ikväll heller!! *fniss* Men jag har gjort mig klar för sänggående iaf. Ansiktet är rengjort och tänderna borstade så det är bara att krypa till kojs så fort CSI är slut.

Och nu vill jag även passa på att önska min väninna "Tiffelipix" lycka till med de jobb hon har på gång och att det helst blir nåt här där vi bor!

Kram på er alla där ute!

Snö och blåst

Usch och fy vilken dag! Snöar gör det och blåser som f-n. Vart tog det fina vädret vägen som var i helgen? Och trött är jag sedan helgen också. Jag har inte kommit ikapp än. Tänkte ju att jag skulle lägga mig tidigt igår, men av det blev det inget. Jag hämtade maken vid tåget vid 20-tiden. Efter det väntade jag till runt 21 innan jag fick skjutsa äldsta dottern och hennes pojkvän till hennes far. Ja, sedan var det ju tänkt att jag skulle gå och sova, fast då var jag lite småhungrig. Efter choklad och macka då?? Nä, inte då heller.... För då ville jag ju umgås med min man ett tag. Jag somnade dock på soffan....
Men idag ska jag gå och sova tidigt!!

Kvällen efter kvällen före

Är såååå seg. Önskar att klockan var lite mer så jag hade skjutsat dottern till sin pappa redan och fick gå och nanna kudden! 10 minuter kvar innan hon vill åka. (Jag antar att det är nåt på TV hon vill se klart innan)

Natt Natt

Dagen efter kvällen före

Oj, oj, vad trevligt man kan ha med lite vin, ost o kex!! Och deltävling nr 1 i melodifestivalen. Halv 4 i morse kom jag hem. Vi hade verkligen trevligt. Tiden bara sprang iväg. Jag fattade inte att det var sant då jag kollade klockan 02:37 och insåg att min son förmodligen skulle vakna fyra timmar senare och det kanske vore på tiden att dra sig hemöver.
Nu hade jag sådan tur att barnvakten och hennes pojkvän var så gulliga att de klev upp och tog hand om småttingarna en stund på morgonen så jag inte behövde kliva upp förrän 10:20. JAg känner mig lite seg idag ändå. Fast inte dålig - vilket jag trodde att jag skulle vara då jag inte är så bra på att dricka rödtjut!! Inte ens ont i huvudet! SKÖNT! Och vinet var dessutom jättegott!! Hmm...... börjar jag bli vuxen kanske?! *ler*

Idag kommer maken hem från Göteborg. Han påstår sig också vara pigg idag, trots en hel helg med party och hockey tillsammans med 3 andra "gubbar".

Hej hopp.....

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Här är det då tänkt att jag ska skriva lite om vad som händer i mitt liv och så.

Just nu är jag snart på väg in i duschen för senare åka iväg till en väninna för att äta lite ost o kex och dricka lite vin. Fast jag tror att jag först dricker upp mina cider. Är ju inte överförtjust i rött vin direkt! Men med lite annat "innanför västen" brukar vinet slinka ner också!! Min äldsta dotter har sparkat ut mig ikväll då hon ville vara barnvakt åt sina småsyskon. Snällt av henne eller hur?! Fast jag vet nog varför..... Dels är det för att hon ska få vara "själv" hemma med pojkvännen och så för att hon ska slippa betala pengarna hon lånade av mig innan studiebidraget kom!! :-)

Nä nu är det väl bäst att jag hoppar in i duschen om jag ska komma iväg överhuvudtaget.

Over and out


//Mia


RSS 2.0