Nu är det seeegt

Internet på tåg - ja, det är ju superbra. Men nu är det lite segt. Alla buissnessmän sitter uppkopplade och samtalar i sina, vid örat fastklistrade, mobiler! Ja, ni som inte suttit i 1:a klass på tåget skulle nog få en smärre chock av synen här. ;-) Det är kul att som "vanlig dödlig" sitta och kolla vad "gubbarna" egentligen har för sig på sina tågresor...
För det är faktiskt mest gubbar i 1:a klass. Iaf här och nu. Några äldre damer finns med i vagnen med. Men det är mest män och de flesta i kostym och slirre!

Ja, det är inte bara internet som är seeegt. Även lilla jag börjar bli seg nu. Nu är det dock bara en timme kvar av dagens tågande. Jag börjar bli hungrig också! Orkar inte masa mig iväg till bistron heller.... Ska kanske kolla om det finns någon frukt kvar vid kaffet....

Tuffi tuff tuff

Sitter på tåget på väg till Växjö......

Vaknade imorse av att jobbtelefonen ringde. Sprang ner och kollade vem det var. Det var Lotta. Ringde upp henne och hörde vad hon ville. Hon hade missat tåget från S-vall!! Så nu sitter jag själv... Tur jag tog datorn med mig. Lotta sitter på ett senare tåg. Har precis pratat med henne så jag vet att hon kom iväg.

Nästan 6 timmar för sig själv - tråkigt. Allrahelst då man sett fram emot att få sällskap hela vägen. Men då fick jag ju lite tid för mitt och andras bloggande ett tag i alla fall! :-)

Nu ska jag läsa lite bloggar, kanske bloggar lite till senare. Men det blir nog efter tågbytet i Sthlm.

Kram!

Tjingeling!

Hahaha, nu är jag här igen! Men det blir väl som vanligt, att det dröjer till nästa gång.

Men vad har hänt sedan sist då tro.... Tja... det är nog inte så mycket. Jag har fått "fast jobb", det är ju lite skoj. Sedan har jag varit till min favvofrisör, så jag är nyfriserad! Även det är ju lite skoj! :-)

Men hur kunde jag missa att tala om det först av allt; min äldstaste gullunge har ju flyttat hemifrån! Det är inte fullt lika skoj! Fast det är spännande.
Nu har jag bara två kvar i boet! Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra för ungdomarna! De måste ju få prova sina vingar. Funkar de inte får de väl komma hem igen bara. Det är inte hela världen. Det är bara att hoppas att de inser i tid om ekonomin håller på att braka för dom!

Och så har ju mina barn fått sig en liten tremänning! Jag tror att han skulle heta Oliver, eller vad var det nu? Hmmm... minnet är inte det bästa. Sorry Fredrik och Marlene! Men ett jättestort GRATTIS till er!!

På tisdag är det dags för en arbetsrelaterad resa till Växjö igen! Åker tisdagmorgon och är inte hemma förrän sent på torsdagkväll. Men det ska bli skoj att få träffa "brudarna" igen! På tisdagskvällen blir det lite sminkparty på hotellet - Lotta visar vad hon håller på med på fritiden! ;-)

RSS 2.0