Party!

I fredags var det 40-årskalas! Oj, oj, vad trevligt! Tyvärr var det så trevligt att jag dagen efter inte hade fullt lika trevligt. :-/ Inte ens idag, måndag känner jag mig helt återställd! Är lite darrig.... Men som sagt kul hade vi!

image7

Idag är det Valborgsmässoafton också. Fast här blir det väldigt lugnt. Dels för att jag har jobbat hela dagen och maken jobbar eftermiddag och slutar 21, sedan beror det på att "lilleman" är lite sjuk. Han hostar så hemskt och kändes faktiskt lite varm nu på kvällen.  Han har dessutom slocknat redan! :-)

Men alla ni andra som firar en dag som denna - TA DET LUGNT och ha så trevligt!

Kramizar!!

Nu funkar det!

Nu funkar det att klicka på bilderna för förstoring. Och snyggt har de gjort oxå! ;-) Skitsnyggt blir det! Bakgrunden mörknar och bilden centreras - ja, det har ni på blogg.se gjort bra!

Tjing!!

Ojsan! Det var visst ett tag sedan...

Tja, har det hänt nåt då? Jo, jag har fått sommarjobb!! Från vecka 24 till och med vecka 35 ska jag jobba! Precis HELA sommaren...
Och mitt (vårat) vardagsrum är färdigrustat, sånär som på ny TV och TV-möbel. 

  

Ja, så här ser det då ut. Fint va?!



Annars har det inte hänt så väldigt mycket spännade. Eller??! Jo, vi firade 10-årig bröllopsdag den 16/4. Så vi var iväg till Tällberg och bodde på hotell en hel helg utan barn! Bara jag o maken. Det var helt underbart! Vi valde till lite massage oxå. Åh, det var såååå skönt. Och maten - vilken mat alltså! Så mycket god mat var det länge sedan jag åt tror jag.

Tja... det var väl det som hänt sedan februari skulle jag tro. Det som var av vikt i alla fall! :-)


Ska försöka uppdatera mig lite oftare igen.

Kram för denna gång!

RSS 2.0