Orkeslös

Fy för den lede vad trött jag var igår. Jag fattar inte varför. Men det var lite bökigt och så på jobbet ett tag. Vi brann till både jag och min kollega då vissa chaufförer betedde sig som...ja, jag finner inga ord! Vägrar tacka ja till en förbeställning bara för att han trodde att han inte skulle hinna i tid. Kunden ifråga skulle med tåg! Det fanns ingen annan bil ledig heller än just denna som tackade nej hela tiden! Trodde han kanske att det skulle gå fortare för en upptagen bil att komma till adressen?? Nä, vi blev lite smått vansinniga där ett tag! Men det löste sig till slut. Förhoppningsvis hann kunderna med tåget också.
Så den där irriterande känslan tog nog på krafterna kanske....
Sedan var det bara att stressa hem, slänga i sig lite käk och fara iväg till bordtennisen med Pluppan. När jag gick iväg med soporna, innan vi åkte, mötte jag en granne i huslängan mittemot oss som sa att våran garageport var öppen!! Vi nyttjar aldrig vårat garage, förutom att ha det som förråd. Så jag blev lite orolig att någon brytit sig in och stulit moppen som står där. Men den såg ut att vara kvar, även däcken såg jag. Tyvärr var jag lite för stressad för att kolla noggrannare, men som sagt det viktigaste verkade ju vara kvar i alla fall. Nu kommer man ju att kolla garaget flera gånger om dagen! Jag hörde att en utav våra grannar inte låser sitt garage ( vi har en sådan där garagelänga ) så de kan ju ha kommit in därifrån. De låser inte sitt garage för att låset kärvar då det är kallt! Vi måste få nya portar NU!! Styrelsen vill vänta  till 2010!! Fast vi har haft problem sedan långt tillbaka. Portarna är sneda och vinda, sprintar har lossnat, lås som kärvar och de är allmänt slitna. Men efter snart 28 år på nacken så är det förståeligt att de krånglar!! Husen i närområdet, de som är hyres, de har minsann fått nya garageportar redan!! Är inte det otroligt?
Men nu kom jag ju ifrån rubriken..... jag tror att trötteheten kom från allt stresande som blev. Så 20.45 låg jag i sängen!! Somnande väl strax efter nio... började titta på Criminal Minds på femman. Men somnade nog redan i första reklampausen! Jag borde därmed vara utvilad och pigg idag, vilket jag inte är! Skulle kunna sova ett par timmar till känns det som! Äh, in i duschen bara så piggnar jag nog på mig!

Vill du skriva nåt? -Varsågod!
Skrivet av: Tina

Ja, man kan bli lätt gråhårig för mindre.. Ibland undrar man hur vissa tänker??? Om dom tänker???

2008-02-22 @ 13:06:40
Skrivet av: pennie

men de som har parkerings- och garageplatser bredvid oss, de som fått nya portar, hör inte de också till vår gata? .. vår gata fortsätter väl en bit in på andra sidan vägen, innan opal. jag kanske har fel, men varför inte byta ut alla när man ändå är igång? det är väl gavlegårdarna där med?

Skrivet av: Mia

Jo, men de tillhör ju Gavlegårdarna, vilket vi INTE gör! Vi är en egen förening.

2008-02-22 @ 14:18:40
URL: http://miasbloggiblogg.blogg.se
Skrivet av: pennie

jaha, jag glömde att vi har köpes.. eller? det verkar suga att vara en egen förening.

2008-02-22 @ 21:19:43
URL: http://pennie.webblogg.se

Skriv något trevligt här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Egen e-postadress:

Egen hemsida eller blogg:

Det här vill jag ha sagt:

Trackback
RSS 2.0